Начало / България / Нови две книжки от поредицата „Дора Изследователката“ от 5 август в книжарниците

Нови две книжки от поредицата „Дора Изследователката“ от 5 август в книжарниците

 

 

 

 

На 5 август излизат новите книжки от най-обичаната детска поредица през последното десетилетие – „Дора Изследователката“, съобщи издателство „Колибри”.  Любознателното момиченце и нейните одухотворени приятели покориха вниманието на милиони малчугани на възраст от 3 до 12 години.

„Дорa в дълбокото море“ (24 стр., цена: 4.50 лв.) предлага на децата чудно дълбоководно приключение, изобилстващо от риби клоуни и морски кончета! Книжката принадлежи към първо ниво за четене –  включва прости изречения и сравнително богат речник.

В книжката за оцветяване „На лов за съкровище“ ( 64 стр., цена: 4.99 лв. ) Дора и Ботичко се впускат в невероятно пътешествие, водени от желанието да поставят една пиратска пиеса! За целта те ще преплават Седем морета и ще минат под Пеещия мост, за да стигнат до Острова на съкровищата.

Проектът на MTV и техния специализиран канал „Никелодеон“ реализира сензационен успех първо в САЩ и Канада, сдобива се с шест номинации и една награда „Еми“. Днес Дора владее емоциите на дечицата в Дания, Холандия, Хонг Конг, Франция, Филипините, Германия, Арабския свят, Малайзия, Индонезия, Италия, Израел, Япония, Корея, Тайван, Индия, Македония, Полша,
Португалия и още много държави от всички краища на света.

В България хитовото анимационно филмче се излъчва от 3 години. Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица – в света са издадени повече от петстотин заглавия. Те са великолепно илюстрирани и предлагат на децата необятни възможности за четене на четири различни нива.

„Дора на пикник“ тук

„Един ден на плажа“ тук

Прочетете още

195820807

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (15 април – 21 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „Just For The Summer“ от Аби Хименес (нова в класацията) 2. …