Начало / Свят / Новак Джокович публикува готварска книга

Новак Джокович публикува готварска книга

Световният № 1 в мъжкия тенис Новак Джокович ще публикува готварска книга, съобщи tennisworldusa.org. Творбата, озаглавена „Serve to Win”, ще бъде публикувана на 20 август. Тя ще бъде 192 страници. Издателство е „Random House”.

В творбата сръбският тенисист ще даде информация затова как безглутеиновият начин на хранене е оказал огромно влияние върху него. Джокович често се бореше с липса на кислород при висока температура, алергии и проблеми с дишането в миналото. Откакто направи промяна в хранителния си режим, сърбинът доминира световния тенис от 2011 г. насам.

Сега той е решил да сподели своя начин на хранене със световната общественост.

„След като намерих правилните храни за моето тяло, станах по-подвижен, по концентриран и по-здрав като цяло. Това направи огромна разлика както в кариерата ми, така и в личния ми живот”, сподели Джокович.

Новак Джокович е сръбски тенисист, роден през 1987 г. В момента заема първа позиция в световната ранглиста. Носител е на 6 титли от Големия шлем, печелил е и много други големи турнири. Смятан е за един от най-добрите тенисисти за всички времена.

Прочетете още

9781250178633

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „The Women“ от Кристин Хана (5 седмици в класацията) 2. „The …