Начало / България / Нова книга от легендарния Карнеги и съмишлениците му излиза до дни

Нова книга от легендарния Карнеги и съмишлениците му излиза до дни

Нов бестселър, подписан от гуруто на личностното развитие Дейл Карнеги и неговия знаменит екип от съмишленици и партньори, предстои да излезе на българския книжен пазар. „Как да станем успешни ръководители“ ще бъде в книжарниците от 15 юли, но е-вариант вече е достъпен.

„Как да станем успешни ръководители“ залага на убеждението, че истинските лидери служат на своите подчинени – а не обратното. Според авторите най-важното качество за един ръководител не е неговият управленски опит, нито високият интелект или куражът да поема рискове, макар всяко едно от тези неща да има огромно значение. Над всички тях стои умението да съзира най-доброто у другите и да го развива.

Дейл Карнеги (1888-1955) е легенда в областта на персоналното усъвършенстване и развитието на човешкия потенциал, успешната комуникация, изграждането на сплотени екипи и насърчаването на продажбите. А Дейл Карнеги & Associates са издатели на безценни настолни книги, обучили и вдъхновили мениджъри, търговци, консултанти, експерти в различни професионални направления по цял свят. Над 30 милиона продадени екземпляри са категоричен индикатор за влиянието на марката Карнеги. Сред най-прочутите им бестселъри са: „Общуването като път към успеха“, „Как да градим пълноценни отношения“, „Как да преодоляваме тревогата и стреса“, „Как да обогатим живота си“ и др.

„Как да станем успешни ръководители“  тук

Книги от Дейл Карнеги тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Danzel R (2)

Дензъл Ребеловски: Повечето мъже са приели социалния образ на корави типове

Той е от вечните експериментатори на поколението Y, родени през 80-те и умее да се …