Начало / България / Нова книга от легендарния Карнеги и съмишлениците му излиза до дни

Нова книга от легендарния Карнеги и съмишлениците му излиза до дни

Нов бестселър, подписан от гуруто на личностното развитие Дейл Карнеги и неговия знаменит екип от съмишленици и партньори, предстои да излезе на българския книжен пазар. „Как да станем успешни ръководители“ ще бъде в книжарниците от 15 юли, но е-вариант вече е достъпен.

„Как да станем успешни ръководители“ залага на убеждението, че истинските лидери служат на своите подчинени – а не обратното. Според авторите най-важното качество за един ръководител не е неговият управленски опит, нито високият интелект или куражът да поема рискове, макар всяко едно от тези неща да има огромно значение. Над всички тях стои умението да съзира най-доброто у другите и да го развива.

Дейл Карнеги (1888-1955) е легенда в областта на персоналното усъвършенстване и развитието на човешкия потенциал, успешната комуникация, изграждането на сплотени екипи и насърчаването на продажбите. А Дейл Карнеги & Associates са издатели на безценни настолни книги, обучили и вдъхновили мениджъри, търговци, консултанти, експерти в различни професионални направления по цял свят. Над 30 милиона продадени екземпляри са категоричен индикатор за влиянието на марката Карнеги. Сред най-прочутите им бестселъри са: „Общуването като път към успеха“, „Как да градим пълноценни отношения“, „Как да преодоляваме тревогата и стреса“, „Как да обогатим живота си“ и др.

„Как да станем успешни ръководители“  тук

Книги от Дейл Карнеги тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

225309_b

Защо мислим и действаме така?

В едно пътуване, обхващащо 50 книги, стотици идеи и повече от столетие, „50 класици на …