Начало / България / Премиера на „Българите срещу олигархията” в Столичната библиотека

Премиера на „Българите срещу олигархията” в Столичната библиотека

Утре, 4 юли, от 18 ч в Столична библиотека (Мраморна зала) ще бъде представена книгата „Българите срещу олигархията”. Това е второто разследване на политолога Антон Тодоров, което излиза в поредицата „Задкулисието на прехода” на издателство „Изток-Запад”.

Първата книга на Тодоров, посветена на Меглена Кунева, имаше голям успех и в беше в топ 10 на книжарници „Хеликон” за най-продавани книги в класациите за нехудожествена литература.

В „Българите срещу олигархията” авторът разкрива шокиращи и неизвестни за широката общественост факти от периода на прехода.Тодоров представя редица факти от недалечното минало, които показват недвусмислено, че управляващата тройна коалиция е съставена от „подставени лица на българската организирана престъпност и кукли на конци на олигархията…“

„Българите трябва да знаят истината за своите политици. Истината, само истината, цялата истина. След това политиците ще трябва да дават обяснения. Тези обяснения могат да бъдат приети и да доведат до пълна промяна в отношението ни към тях. Могат хем да бъдат взети под внимание, хем да запазим досегашното си мнение просто защото сме предпочели да го основаваме на други фактори… но във всички случаи трябва да се знаят истинските факти, истинските връзки, истинските зависимости. След като знаят това, хората могат да направят информиран избор. Може да има и такива, на които им се живее под ярема на олигархията – ние обаче няма да плащаме цената за това!“, подчертава Тодоров.

„Меглена Кунева. Задкулисието на прехода – книга първа“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

235047_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (27 юни – 3 юли)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Спаринг партньори от Джон Гришам 2. Пасиансът на архангелите от Мария Лалева …