Начало / Любопитно / „333 любопитни тайни за децата“ Сабине Фритц, Астрид Оте и Елке Швалм (анотация)

„333 любопитни тайни за децата“ Сабине Фритц, Астрид Оте и Елке Швалм (анотация)

Бързото разграбване на „333 любопитни тайни за деца“ доказа, че светът е пълен с чудеса и с „любопитковци“, които са тръгнали по следите им. Новият тираж на книгата припомня, че неуморни  историци и природоизпитатели са намерили някои отговори на доста важни въпроси, над които хората са размишлявали дълги години. Търсенето на отговори продължава и привлича армия от следователи, космонавти, археолози, психолози и търсачи на силни усещания в области като история, естествени науки, техника, криминалистика или митология.

„333 любопитни тайни за деца“ дава възможност от личност, която владее задаването на въпросите да се превърнеш в такава, която умее да отговаря на тях. А дори един ден сам можеш да се натъкнеш на съкровище  и да станеш известен изследовател.

Книгата е подходяща за деца над 8 годишна възраст. Тя е с твърди корици и богат цветен илюстративен материал. Освен любопитните тайни, в книгата има интервюта с детектив и археолог, загадки за разрешаване и идеи за игри, викторина и речник.

„333 любопитни тайни за децата“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

original-27883-1418879459-11

Азия е континентът на книгите

Ето няколко места, които изумяват Културата на четенето е неизменна част от човешката цивилизация. Именно …

Един коментар

  1. Книгата разкрива, че света, в който живеем е пълен с чудеса и мистерии. Историци и природоизпитатели са намерили междувременно отговорите на доста важни въпроси, над които хората са размишлявали дълги години. Днес могат да се обяснят различни причинни връзки, но някои неща продължават да са загадъчни и тайнствени. 333 ЛЮБОПИТНИ ТАЙНИ ЗА ДЕЦА съдържа много неизвестни факти и събужда жаждата за приключение.