На фокус
Начало / Свят / Барбара Тейлър Брадфорд: „Петдесет нюанса сиво” е лошо написана

Барбара Тейлър Брадфорд: „Петдесет нюанса сиво” е лошо написана

Авторката на бестселъри Барбара Тейлър Брадфорд нападна еротичната трилогия „Петдесет нюанса сиво” на Е Л Джеймс, съобщи британският „Индпендънт”, цитирайки „Radio Times”.  80-годишната авторка, чието състояние е оценено на 200 милиона паунда, заяви, че трилогията е „ужасно лошо написана”.

Брадфорд допълни, че според нея връзките между мъжете и жените в реалността нямат нищо общо с описаните в книгите на Джеймс. Тя каза, че не може да разбере защо трилогията се радва на толкова голям интерес.

„Главният герой е описан като най-лошия кошмар за една жена. Единственото положително е, че е богат. Романите са ужасно лошо написани и дори не са секси. Освен това са еднотипни и постоянно се повтаря едно и също”, сподели Брадфорд.

Барбара Тейлър Брадфорд е английска писателка, родена през 1933 г. Тя пише в жанр романтика и е публикувала 27 романа, които са с високи продажби както в САЩ, така и в Европа. Преведени на български са „Неочакван дар”, „Тайната на Ема”, „Наследниците на Рейвънскар” и др. През 2007 г. получава Орден на Британската империя. Освен с писане Брадфорд е и в телевизионния бизнес, където прави собствени шоу програми.

Книгите на Е Л Джеймс тук

Книгите на Барбара Тейлър Брадфорд тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

226024_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (20 март – 26 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Времеубежище (трето издание) от Георги Господинов 2. Войната на буквите от Людмила …