Начало / България / Тематичната читалня „Здравей, лято!“ в русенската библиотека

Тематичната читалня „Здравей, лято!“ в русенската библиотека

На 21 юни, петък, Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе организира Тематична читалня „Здравей, лято!“, с цел по-пълно разкриване на библиотечните фондове, съобщи ruseinfo.ne. В нея ще бъдат представени книги и периодични издания за туристически забележителности и маршрути и почивните бази. За улеснение на посетителите ще бъдат предложени рекламни брошури, както и сайтове, които предоставят необходимата информация за хотели, къмпинги, къщи за почивка и др., за цените и условията в тях.

През целия ден библиотечни специалисти от сектор „Читалня” ще разясняват как да се търси необходимата информация в Интернет, как могат да се резервират места за почивка, да се купят по електронен път билети за транспорт, какви са правата ни по време на почивка, както и информация за правна защита според законодателството на ЕС, и дори как да се погрижим за домашните любимци по време на отпуска.

Посетителите на Библиотеката през този ден ще имат възможност да видят и филми за природните и историческите богатства на България.
Тематичната читалня „Здравей, лято!“ ще бъде отворена на 21 юни от 9.00 до 17.00 часа във фоайето на втория етаж на Библиотеката.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1570188156

Честит 24 май – нека пишем мъдро и разумно, с любов!

Нали и Ран Босилек така е описал най-скъпоценното, което притежаваме − родната, българска реч: Родна …