Начало / България / Ася Кулева ще се срещне с читатели в „Хеликон-Велико Търново”

Ася Кулева ще се срещне с читатели в „Хеликон-Велико Търново”

На 18 юни, вторник, от 18 ч авторката на „Марципаненият чехъл“ Ася Кулева ще се срещне със своите почитатели в книжарницата на „Хеликон” във Велико Търново.

„Марципаненият чехъл“ е дебютният роман на Кулева. В него се разглежда темата за любовта, силна, споделена, но вече отминала. До момента е Кулева публикувала разкази, основно в специализирани сайтове за литература. Два от най-харесваните ѝ текстове са „Стоян Ласкавото” и „Цветове”.

Ася Кулева живее и работи в Русе. Завършила е българска филология и немска филология във BTУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Има редица публикации в областта на методиката на преподаване на немски език, автор е на литературно-критически статии върху творчеството на Й. В. Гьоте, М. Булгаков, Е. Станев и др. Преподава немски език в математическа гимназия „Баба Тонка” и в Русенски университет „Ангел Кънчев”. В рамките на програмата за извънкласни дейности „Успех“ е сформирала ателие по творческо писане, в което децата се занимават с интерактивен театър, симултантна драматургия и писане на сценарии.

„Марципаненият чехъл“  тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1.SILVI 1 MONUMENT VALLEY

Силвана Грънчарова: Дишам, значи живея!

58 упражнения от една тънка книжка могат да ни променят завинаги Те са част от …