Начало / Свят / Излезе продължението на „Дяволът носи Прада”

Излезе продължението на „Дяволът носи Прада”

От днес на книжния пазар в САЩ е „Revenge Wears Prada: The Devil Returns” – продължението на бестселъра „Дяволът носи Прада” от Лорън Уайзбъргър. Издателство е „Simon & Schuster”, а романът е 400 страници.

Вече са изминали 10 години, след като Андреа Сакс е напуснала „мечтаната работа” под ръководството на жестоката модна редакторка Миранда Прийстли. Сега тя е обединила сили с приятелката си Емили и двете правят изданието „The Plunge”. Кариерите им се развиват много добре, а Анди дори е срещнала любовта на своя живот – Макс Харисън, който е успешен, уверен и красив мъж. Тяхната сватба наближава. В уречения ден обаче Андреа открива писмо, което разбива балона с мечтите. Нищо не е както изглежда, а опитите й да започне нов живот са я отвели в ръцете на самия Дявол.

„Дяволът носи Прада” беше публикувана през 2003 г. Тогава прекара 6 месеца в бестселър листата на „Ню Йорк Таймс”. Произведението придоби и международна популярност след като беше адаптирано на големия екран през 2006 г. В главните роли бяха Мерил Стрийп в ролята на Прийстли и Ан Хатауей като Анди Сакс.

Лорън Уайзбъргър е американска писателка, родена през 1977 г. Най-известна е с романа „Дяволът носи Прада”, за който се спекулира, че е базиран на опита й, придобит от работа в списание „Вог”. На български са преведени много нейни книги, сред които „Дяволът носи Прада”, „Да имаш съпруг знаменитост”, „Да преследваш пръстен с диамант” и др.

Свързани заглавия
Догодина излиза продължението на „Дяволът носи Прада”

Книги от Лорън Уайзбъргър тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1659308942971

Екзотичен остров търси спешно книжар

Единственото условие е да ходи бос Луксозен курорт, разположен на необитаем остров от Малдивите, търси …