Начало / Свят / Излезе продължението на „Дяволът носи Прада”

Излезе продължението на „Дяволът носи Прада”

От днес на книжния пазар в САЩ е „Revenge Wears Prada: The Devil Returns” – продължението на бестселъра „Дяволът носи Прада” от Лорън Уайзбъргър. Издателство е „Simon & Schuster”, а романът е 400 страници.

Вече са изминали 10 години, след като Андреа Сакс е напуснала „мечтаната работа” под ръководството на жестоката модна редакторка Миранда Прийстли. Сега тя е обединила сили с приятелката си Емили и двете правят изданието „The Plunge”. Кариерите им се развиват много добре, а Анди дори е срещнала любовта на своя живот – Макс Харисън, който е успешен, уверен и красив мъж. Тяхната сватба наближава. В уречения ден обаче Андреа открива писмо, което разбива балона с мечтите. Нищо не е както изглежда, а опитите й да започне нов живот са я отвели в ръцете на самия Дявол.

„Дяволът носи Прада” беше публикувана през 2003 г. Тогава прекара 6 месеца в бестселър листата на „Ню Йорк Таймс”. Произведението придоби и международна популярност след като беше адаптирано на големия екран през 2006 г. В главните роли бяха Мерил Стрийп в ролята на Прийстли и Ан Хатауей като Анди Сакс.

Лорън Уайзбъргър е американска писателка, родена през 1977 г. Най-известна е с романа „Дяволът носи Прада”, за който се спекулира, че е базиран на опита й, придобит от работа в списание „Вог”. На български са преведени много нейни книги, сред които „Дяволът носи Прада”, „Да имаш съпруг знаменитост”, „Да преследваш пръстен с диамант” и др.

Свързани заглавия
Догодина излиза продължението на „Дяволът носи Прада”

Книги от Лорън Уайзбъргър тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

ostrovyt-na-izgubenite-dyrveta-elif-shafak-egmont-9789542726487

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (20 септември – 26 септември)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Островът на изгубените дървета от Елиф Шафак 2. Сан сан, Япония. Истории …