Начало / Свят / Нова книга от Клайв Къслър вече е на книжния пазар в САЩ

Нова книга от Клайв Къслър вече е на книжния пазар в САЩ

Нова книга от Клайв Къслър излезе на англоезичния книжен пазар, информира „USA Today”. Творбата е озаглавена „Zero Hour”. Тя е писана в съавторство с Греъм Браун и е част от поредицата „Архивите на НАМПД” – Национална академия за морско и подводно дело, основана от Къслър. Издателство е „Putnam”.

Книгата развива теория за точка на нулевата енергия, която всъщност представлява място, което е източник на природна сила. Разказва се как се намират доказателства за нейното съществуване, но никой не може да достигне до нея. Един учен обаче успява да намери път. Или поне така си мисли. Проблемът е, че машините, които са му необходими, могат да предизвикват природни бедствия. Това няма да бъде пречка пред него. Кърт Остин и Джо Завала трябва да го спрат и да спасят света, който в противен случай ще се превърне в развалина.

Клайв Къслър е американски писател, роден през 1931 г. Написал е над 50 книги в жанрове като приключенски и техно-трилър. Много от тях са достъпни в родните книжарници. Известни са поредиците му „Приключенията на Айзък Бел”, „Приключенията на семейство  Фарго” , „Архивите на НАМПД”, „Приключенията на Дърк Пит”,  и др. Хобито му е морската археология.

Книги от Къслър тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Danzel R (2)

Дензъл Ребеловски: Повечето мъже са приели социалния образ на корави типове

Той е от вечните експериментатори на поколението Y, родени през 80-те и умее да се …