Начало / Свят / Излезе нова книга от Дийн Кунц

Излезе нова книга от Дийн Кунц

На американския книжен пазар излезе нова книга от майстора на ужасите и мистериите Дийн Кунц, съобщи „USA Today”. Книгата е озаглавена „Deeply Odd” и е от поредицата на автора за Чудакът Томас. Произведението е публикувано от „Bantam” и е 352 страници.

Как да накараш престъпление, което не се е случило все още, да не се случва изобщо? Това е въпросът пред Чудакът Томас – млад мъж със странната способност да общува с духове и да им помага да намерят справедливост и мир. Този път обаче живите са тези, които се нуждаят от неговата помощ. Невинни хора ще бъдат екзекутирани, ако Чудакът не намери начин да преодолее пределите на времето. За да реши загадката, той ще се сблъска със сили, по-силни от неговите.

Дийн Кунц е американски писател, роден през 1947 г. Пише в жанровете трилър, ужаси, мистерия и сатира. Преди да стане писател работи като учител. Като малък е малтретиран от баща си и това продължава да оказва влияние върху творчеството му. Нееднократно негови романи са оглавявали бестселър листи. Много негови книги са преведени на български, сред тях „Черен лед”, „Съпругът”, „Брат Од”, „Пророчество” и др.

Книги от Дийн Кунц тук

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …