Начало / Критика / Настъпи ли ерата на чудесата?

Настъпи ли ерата на чудесата?

Робин Кели, автор на „Човешката ДНК – антена към Вселената” и „Човешката холограма”, смята, че революционните изследвания на биофизиците Фриц-Алберт Поп и Пьотър Гаряев (както и на редица други) подкрепят хипотезата, че телата ни се формират върху невидимите полета на информация – теза застъпена и от известния американски автор Дейвид Уилкок в книгата му „Енергийното поле на Вселената“. Според тяхната теория нашата ДНК участва в излъчването и обработката на четириизмерна холографска карта, върху която се образува нашата физическа структура. Сложните процеси на квантовата биология чрез работата на тези учени намира вече приложения и така те отварят нова ера, където фантастиката и науката са едно.

Като фундамент на тези нови научни открития и на тезата, която изграждат, ИК „Кръгозор” започна поредица от книги, с която да запознае читателите си и да ги въведе в необятните и доста вълнуващи светове на квантовата наука. Първото заглавие беше „Енергийното поле на Вселената“ (2011) от Дейвид Уилкок, последвана от „Човешката ДНК – антена къв Вселената“ (2012) от д-р Робин Кели и сега най-новото от Р. Кели – „Човешката холограма“ (2013).

В основата на тези книги стои теорията за това, че всичко е енергия. Ние сме създадени върху едно енергийно поле и ежедневно сме във връзка с този вселенски информационен поток. Нашият свят не е само материален, той може да се проявява и като енергия и съответно да е подвластен на законите и на материята, и на енергията. Това важи и за най-малките частици, от които е съставено всичко, дори и човешкото тяло. Хромозомът също не трябва се приема само като вещество (материя), а и като вълна – която се движи и предава информацията на големи разстояния.

Изключително достъпно и интересно са представени  всички нови теории, които променят вижданията ни за света около нас, за времето и пространството, за категории като минало, настояще и бъдеще, за трансформацията на материя – на ниво ДНК, и на съзнанието, което променя материята, а с това и всичко научено досега. Отварят се необятни пространства за експериментиране на човека върху себе си и заобикалящата го среда така, че да постига по-добро бъдеще за хората и планетата. Някои от цитираните учени в посочените книги издигат силата на съзнанието и интуицията на нови челни позиции и ни дават ключ към промяната на собственото ни бъдеще,  други предлагат методи, лечебни практики и упражнения за постигане на по-добро здравословно състояние и за лечение на „нелечими“ болести като рак, СПИН, сърдечно-съдови заболявания, възстановяване на мъртви или заболели органи, трети отварят портали към други измерения и ни подготвят за среща с непознати светове, а защо не и с непознати видове.

В „Човешката ДНК“ д-р Кели ни запозна с функциите и начините на действие на ДНК и връзката й с основните чакри на човешкото тяло, сега в „Човешката холограма“ обяснява ролята на нашата ДНК в модела на човешката холограма – тя е скелетът върху който са изградени нашите тела и чрез който модел се свързваме с холограмната вселена – т.е. с всичко, което ни заобикаля.

Сега сме в навечерието на глобален скок в медико-биологичните науки. Това вече дава и ще даде възможност за нови тип медицина, селско стопанство, компютри,  биоинтернет, управление на обществото, космически връзки. Все по-често става преплитането на науките и появата на нови клонове – в служба на човека.

И в новата си книга д-р Кели използва тези открития в областта на квантовата биология, за да покаже пътя на лечение на ракови клетки, как енергията на здравата тъкан може да помогне на болната в един организъм; по какъв начин влияе върху нашето тяло връзката ни с космическата енергия и какво се случва при взаимодействието  с нея, каква е връзката с тази енергия, човека и състраданието. За тези цели Р. Кели показва как се изгражда моделът на човешката холограма и как действа по законите за холограмата и на квантовата нелокалност и обяснява как съзнанието въздейства върху материята или нашите убеждения и чувства успяват да променят нашите тела.

Книги от Робин Кели тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Cover

Одисей и изгубеният рай на носталгията

Юлия ПЕТКОВА „Незнанието“ от Милан Кундера в превод на Боян Знеполски На гръцки „завръщане“ е …