Начало / Критика / Настъпи ли ерата на чудесата?

Настъпи ли ерата на чудесата?

Робин Кели, автор на „Човешката ДНК – антена към Вселената” и „Човешката холограма”, смята, че революционните изследвания на биофизиците Фриц-Алберт Поп и Пьотър Гаряев (както и на редица други) подкрепят хипотезата, че телата ни се формират върху невидимите полета на информация – теза застъпена и от известния американски автор Дейвид Уилкок в книгата му „Енергийното поле на Вселената“. Според тяхната теория нашата ДНК участва в излъчването и обработката на четириизмерна холографска карта, върху която се образува нашата физическа структура. Сложните процеси на квантовата биология чрез работата на тези учени намира вече приложения и така те отварят нова ера, където фантастиката и науката са едно.

Като фундамент на тези нови научни открития и на тезата, която изграждат, ИК „Кръгозор” започна поредица от книги, с която да запознае читателите си и да ги въведе в необятните и доста вълнуващи светове на квантовата наука. Първото заглавие беше „Енергийното поле на Вселената“ (2011) от Дейвид Уилкок, последвана от „Човешката ДНК – антена къв Вселената“ (2012) от д-р Робин Кели и сега най-новото от Р. Кели – „Човешката холограма“ (2013).

В основата на тези книги стои теорията за това, че всичко е енергия. Ние сме създадени върху едно енергийно поле и ежедневно сме във връзка с този вселенски информационен поток. Нашият свят не е само материален, той може да се проявява и като енергия и съответно да е подвластен на законите и на материята, и на енергията. Това важи и за най-малките частици, от които е съставено всичко, дори и човешкото тяло. Хромозомът също не трябва се приема само като вещество (материя), а и като вълна – която се движи и предава информацията на големи разстояния.

Изключително достъпно и интересно са представени  всички нови теории, които променят вижданията ни за света около нас, за времето и пространството, за категории като минало, настояще и бъдеще, за трансформацията на материя – на ниво ДНК, и на съзнанието, което променя материята, а с това и всичко научено досега. Отварят се необятни пространства за експериментиране на човека върху себе си и заобикалящата го среда така, че да постига по-добро бъдеще за хората и планетата. Някои от цитираните учени в посочените книги издигат силата на съзнанието и интуицията на нови челни позиции и ни дават ключ към промяната на собственото ни бъдеще,  други предлагат методи, лечебни практики и упражнения за постигане на по-добро здравословно състояние и за лечение на „нелечими“ болести като рак, СПИН, сърдечно-съдови заболявания, възстановяване на мъртви или заболели органи, трети отварят портали към други измерения и ни подготвят за среща с непознати светове, а защо не и с непознати видове.

В „Човешката ДНК“ д-р Кели ни запозна с функциите и начините на действие на ДНК и връзката й с основните чакри на човешкото тяло, сега в „Човешката холограма“ обяснява ролята на нашата ДНК в модела на човешката холограма – тя е скелетът върху който са изградени нашите тела и чрез който модел се свързваме с холограмната вселена – т.е. с всичко, което ни заобикаля.

Сега сме в навечерието на глобален скок в медико-биологичните науки. Това вече дава и ще даде възможност за нови тип медицина, селско стопанство, компютри,  биоинтернет, управление на обществото, космически връзки. Все по-често става преплитането на науките и появата на нови клонове – в служба на човека.

И в новата си книга д-р Кели използва тези открития в областта на квантовата биология, за да покаже пътя на лечение на ракови клетки, как енергията на здравата тъкан може да помогне на болната в един организъм; по какъв начин влияе върху нашето тяло връзката ни с космическата енергия и какво се случва при взаимодействието  с нея, каква е връзката с тази енергия, човека и състраданието. За тези цели Р. Кели показва как се изгражда моделът на човешката холограма и как действа по законите за холограмата и на квантовата нелокалност и обяснява как съзнанието въздейства върху материята или нашите убеждения и чувства успяват да променят нашите тела.

Книги от Робин Кели тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

225012_b

Стив Бери: Внимавайте, докато четете тази книга: може да остави следа върху вас!

В „Черният списък“ на Джак Кар целият екип на капитан трети ранг Джеймс Рийс загива …