Начало / Свят / „Бийсти Бойс” ще пишат мемоари

„Бийсти Бойс” ще пишат мемоари

Живите членове на американската електро хип-хоп група „Бийсти Бойс”, потвърдиха слуховете, че възнамеряват да пишат мемоари, съобщи huffingtonpost.com. Адам Хоровиц (Ад-Рок) и Майкъл Даймънд (Майк Ди) ще разкажат историята на бандата. Книгата ще бъде публикувана от издателство „Spiegel & Grau” и се очаква да бъде в книжарниците през 2015 г.

Хоровиц и Даймънд ще опишат цялата си кариера подробно, но не в типичния документален стил за автобиография. Изказът в произведението ще бъде неформален, сякаш музикантите разказват приказка на читателя. Ще бъдат включени и много снимки, както и информация за съвместните им проекти и взаимоотношения с други изпълнители. Хуморът ще бъде основен в творбата, твърдят от „Бийсти Бойс”.

От години се носеха слухове, че бандата подготвя мемоари. След смъртта на Адам Яуч (МСА) през 2012 г. от рак обаче агентът им Люк Янков заяви, че към момента тези намерения остават на заден план. Но се оказва, че Хоровиц и Даймънд все пак са решили да публикуват автобиография.

„Бийсти Бойс” са създадени през 1981 г. Първите и постоянни членове са Адам Хоровиц (Ад-Рок), Майкъл Даймънд (Майк Ди) и Адам Яуч (МСА). Албумите им са продадени в над 40 милиона копия. Те са и една от трите рап групи, приети в „Залата на славата на рокендрола”.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1659308942971

Екзотичен остров търси спешно книжар

Единственото условие е да ходи бос Луксозен курорт, разположен на необитаем остров от Малдивите, търси …