Начало / Свят / Излезе първата книга на Крис Кълъмбъс

Излезе първата книга на Крис Кълъмбъс

Излезе първата книга на режисьора Крис Кълъмбъс, съобщи „USA Today”. „House of Secrets” е публикувана от „Balzer + Bray” и е написана в съавторство с  Нед Визини, известен писател на тийнейджърска литература. Творбата е предназначена за деца над 8-годишна възраст. Тя е първата част от планирана трилогия.

Брендън, Елинор и Кордиела Уокър са деца, които имат всичко – родители, които ги глезят и всички най-нови дигитални джаджи. Всичко обаче се променя, когато д-р Уокър, техният баща, губи работата си в странен инцидент. На семейството се налага да се премести в стара викторианска къща, която е била на писателя Денвър Кристоф, който се е занимавал с окултизъм. Техните съседи пък не са случайни хора и започват да кроят пъклени планове срещу тях. Децата ще трябва да се изправят срещу съживени войни от Средновековието и други свръхестествени сили.

Крис Кълъмбъс е американски режисьор, роден през 1958 г. Известен е с комедии като „Сам вкъщи” и „Мисис Даутфайър”. Режисирал е и първите два филма по книгите за Хари Потър. В последните години е по-активен като продуцент, като беше номиниран за „Оскар” за драмата от 2011 г. „Южнячки”.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

20220531090536-62961a21d287403399e5d5a3jpeg

Новата книга на Джон Гришам – от класацията на „Ню Йорк Таймс“ вече и на български

Художествена литература 1. „Спаринг партньори“ от Джон Гришам (нова в класацията) 2. „Никога повече“ от …