Начало / Свят / Фронтменът на „Бийч Бойс” ще пише автобиография

Фронтменът на „Бийч Бойс” ще пише автобиография

Брайън Уилсън – фронтмен на известната рок група „Бийч Бойс”, ще пише автобиография, съобщи „USA Today”. Тя ще бъде със заглавие „I Am Brian Wilson” и по план трябва да бъде публикувана през 2015 г. За написването на творбата на Уилсън ще помага журналиста Джейсън Файн.

Според новия уебсайт на 70-годишния певец, книгата ще опише подробно епичния му възход към славата в музикалния бизнес, както и личните драми. Книгата ще засяга скандалите на Уилсън с неговия баща, загубата на майка му и неговите братя, сценичната треска. Уилсън ще разкаже и за старанието си да придаде по-зряло звучене на „Бийч Бойс”. Той ще сподели и как се е излекувал от своята пристрастеност към наркотиците и психичните си проблеми.

„I Am Brian Wilson” ще бъде втора автобиография на изпълнителя. През 1991 г. излезе „Wouldn’t It Be Nice”. Тя също наблягаше на посочените теми, но беше по-концентрирана върху отношенията на Уилсън с известния психотерапевт Юджийн Ленди. Тогава певецът свидетелства в съда, че не е нито написал, нито е чел финалния ръкопис, дело на журналиста Тод Голд.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

future-library-870x507

Библиотеката на бъдещето получи нови творби

Проектът е с крайна дата през 2113-а Създателка на Библиотеката на бъдещето е Кейти Патерсън. …