Начало / България / Иван Гарелов представя мемоарите си и в Стара Загора

Иван Гарелов представя мемоарите си и в Стара Загора

Стара Загора е третият град, в който Иван Гарелов ще представи новата си книга, съобщи „Дарик”. Мемоарната „Недалеч и неотдавна“ е по повод 70-годишнината на популярния журналист и разказва за най-интересните му срещи с лица от световната политическа сцена.

Ясер Арафат, Ицхак Шамир, Андреас Папандреу, Мелина Меркури, Ориана Фалачи, архиепископ Макариос, са само част от „героите“, с които топ журналистът Иван Гарелов среща своите читатели. Книгата ще бъде представена в Стара Загора на 17 април, сряда, от 18.30 часа в Регионалната библиотека „Захари Княжевски“.

„Недалеч и неотдавна“ е разказ от първо лице за реални събития, станали част от световната политика – палестинско-израелският конфликт, кипърският проблем, падането на военната хунта в Гърция, геноцида в Камбоджа, китайско-виетнамският военен конфликт, делото „Антонов“ и посещението на папа Йоан Павел II в България. В нея Мистър Панорама представя неизвестни досега детайли от създаването на едни от най-успешните си документални филми, получили престижни отличия за телевизионна журналистика. Сред лентите са емблематичните „Идваме от Ливан“, „Не забравяйте Бейрут!“ и „Гърция без пагони“.

„Недалеч и неотдавна“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Danzel R (2)

Дензъл Ребеловски: Повечето мъже са приели социалния образ на корави типове

Той е от вечните експериментатори на поколението Y, родени през 80-те и умее да се …