Начало / България / Проф. д-р Донка Байкова: Яжте, за да отслабнете

Проф. д-р Донка Байкова: Яжте, за да отслабнете

„Обединила съм в едно всички виждания по темата за отслабването. Моят принцип е: „Яжте, за да отслабнете, а не бъдете гладни, за да сте слаби. В книгата можете да намерите всичко – от практики за козметичен контрол на теглото до основите на всички диети. Нароиха се куп псевдо специалисти, но съм сигурна, че никой не може да ни отнеме ерудицията и професионализма. Тази книга е написана с любов към хората“, призна и авторката на книгата”, заяви проф. д-р Донка Байкова на премиера на книгата си „Да отслабнем без глад“, провела се в столичната книжарница „Хеликон-България”.

Да уважи книгата на представянето й се събра целият научен елит на диетологията и науката за храненето, начело с проф. д-р Елена Шипковенска, проф. Божидар Попов – автор на „Митове и истината за храните, храненето и диетите“, доц. д-р Веселка Дулева и др.

„Дано това четиво помогне на самозванците да нанасят по-малко вреди върху здравето на хората“, сподели проф. Попов, а проф. Шипковенска опредили „Да отслабнем без глад“, като „постижение, защото на разбираем за всички език прави преглед на теориите на всички експерти в българската школа”.

„Да отслабнем без глад“ тук
„Митове и истината за храните, храненето и диетите“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

bivol

Перото и гласът на Северозапада ни напусна

Стоян Николов-Торлака почина на 43 „Защо, бе, Торлак, този път нищо не каза!“ – така …