Начало / Свят / Фреди Меркюри завел лейди Даяна в гей бар?

Фреди Меркюри завел лейди Даяна в гей бар?

В края на 80-те години на миналия век легендата на „Куин“ Фреди Меркюри участвал във вкарването инкогнито на лейди Даяна в гей бар в Лондон. Това разкрива комедийната актриса Клио Рокос в своята книга „Силата на позитивното пиене“, отбелязва БГНЕС, позовавайки се на АФП .

Рокос разказва как тя, колегата й Кени Евърет и Фреди Меркюри помогнали на съпругата на британския престолонаследник да се вмъкне „под прикритие“ в гей заведението „Роял Воксхол таверн” в Южен Лондон За целта кралската особа била дегизирана с войнишко яке, шапка и тъмни очила. Операцията минала успешно, но Рокос си припомня, как през цялото време се притеснявали, че някой ще познае Лейди Ди. Само че посетителите на заведението не й обърнали никакво внимание. Всъщност присъствието на артистичното трио Меркюри-Рокос-Евърет привлякло вниманието на клиентите, така че изглеждащата като красив млад мъж принцеса останала незабелязана.

Целият живот на бившата съпруга на принц Чарлс беше белязан от игра на котка и мишка с неуморните папараци. Когато намира смъртта си през 1997 г. в Париж, нейната кола катастрофира именно след преследване с ловци на пикантни кадри.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

hungergame kathniss

„Игрите на глада“ отново на голям екран

През 2023 година предстои да излезе предисторията на “Игрите на глада” на Сюзан Колинс. През …