Начало / Свят / Стефани Майър се надява феновете на „Здрач” да харесат филма по „Скитница”

Стефани Майър се надява феновете на „Здрач” да харесат филма по „Скитница”

Стефани Майър изрази надежда, че феновете на нейната бестселър поредица „Здрач” ще харесат и адаптацията на романа й „Скитница”, съобщи британският „Индипендънт”. Както е известно, „Скитница” беше публикувана през 2008 г., а сега, на 29 март, ще бъде премиерата на филма по творбата. В българските кина прожекцията ще тръгне от 5 април.

Филмите по книгите от „Здрач” постигнаха изключителни приходи в боксофиса и направиха актьори като Робърт Патинсън и Кристен Стюарт популярни в цял свят. Майър обаче твърди, че този филм ще бъде много по-различен, но се надява въпреки това нейните почитатели да го харесат.

„Ако феновете очакват повторение на „Здрач”, няма да бъдат зарадвани. Историята е съвсем различна. Ако обаче са готови да яхнат новото приключение с мен, мисля, че ще им допадне”, сподели авторката.

„Скитница” представя постапокалиптичен свят, в който извънземни нападат земята. Те проникват в телата на хората, което създава вътрешен конфликт. Майър заяви още, че вече работи върху продължение и се надява да успее да напише трилогия. „Скитница” е преведена и на български език.

Книгите на Стефани Майър  тук

Прочетете още

valeri_petrov_cover-1200x900-ezgif.com-webp-to-jpg-converter

Валери Петров – цитати от вечни интервюта

Думите греят на рождения му ден Дете е на учителка по френски и софийски адвокат …

Един коментар

  1. Въобще не съм фен на поредицата „Здрач“, но с интерес ще гледам „Скитница“.