Начало / България / Премиера на „Всичко е включено в цената“ в София

Премиера на „Всичко е включено в цената“ в София

Днес от 19 ч в  клуб „betahaus Sofia” ще се състои премиерата на сборника с разкази „Всичко е включено в цената“ на Антон Терзиев.

В новата му четвърта книга историите свършват там където биха могли да започнат. Прецизното описание на безнадеждната консумация на живот, вещи и време подарени неизвестно защо на всеки от нас, създава усещане за апокалиптичност.

„Добри градски приказки от ниските социални етажи, написани с похвата на луксозните списания за стил на живот, които ще ви помогнат да преборите синдрома на хроничната умереност”, се казва в анотацията на книгата. Редактор на сборника е Виктор Самуилов, а оформлението е дело на Галя Йотова.

Антон Терзиев е роден през 1977 г. в София. Завършва НХА (магистърска степен по керамика). От 1996 г. до 2007 г. има пет самостоятелни изложби. Той е и автор на пърформанси, акции, видеоинсталации и няколко късометражни филма. Награждаван е за поезия и проза. С изложбата – “Ликвидация” печели наградата на радио RFI за 2004 г. Лауреат е от конкурса за къс разказ “Рашко Сугарев” на Фондация “13 века България” за 2007 г. и “Златен ланец” на “Труд”. Включен е в “50 international emerging artists” от сп. “Contemporary” за 2006 г.

„Всичко е включено в цената“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

snimka Nikoela kniga 3

Никоела Иванова: Там, където приказките свършват, трябва да започне разговор с родителите

С авторката на три красиво илюстрирани детски книжки от поредицата „Прегръдки“ – Никоела Иванова, говорим за поучителните …