Начало / Свят / Излезе нова детска книга от Дейвид Балдачи

Излезе нова детска книга от Дейвид Балдачи

Излезе нова детска книга от Дейвид Балдачи, съобщи „USA Today”. „The 39 Clues: Cahills vs. Vespers Book 6: Day of Doom” вече е на книжния пазар в САЩ. Книгата е част от поредицата на автора „The 39 Clues”. Тя е за деца над 8-годишна възраст. Творбата е 272 страници и се издава от „Scholastic Inc”.

Книгата започва с това, че мрачна организация отвлича 7 членове на фамилията Кейхил. След това иска странни откупи от най-различни точки на света. 13-годишният Дан Кейхил и неговата по-голяма сестра Ейми се впускат в търсене на забравено съкровище, за да платят откупа. Впоследствие става ясно, че похитителите не искат просто пари, а да наранят хиляди невинни хора.

Дейвид Балдачи е американски автор на бестселъри, роден през 1960 г. Роден и израснал е във Вирджиния, Още първата му книга – „Абсолютна власт” (1996 г.), става абсолютен хит. Романът е филмиран от Клинт Истууд, а в лентата участват самият Истууд, Джийн Хекман и Ед Харис. От тогава насам всяка книга на Балдачи жъне успех. Продадени са над 110 милиона копия от негови творби, преведени на 35 езика.

Книги от Дейвид Балдачи тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

paul-mccartney-lyrics

Пол Маккартни събра живота си в 1000 страници

The Lyrics: 1956 to the Present излиза през ноември Новината ентусиазира почитателите на музиканта, който …