Начало / България / Марияна Добранова става ВИП книжар

Марияна Добранова става ВИП книжар

На 8 март – Международният ден на жената, гост на столичната книжарница „Хеликон-Славейков” ще бъде Марияна Добранова. От 17,30 ч известната астроложка ще влезе в ролята на ВИП книжар. Тя ще посреща клиентите и ще бъде техен литературен гид.

Наскоро на книжния пазар се появи нейната последна засега книга „Матрицата на успеха – Предопределено ли е?”. В нея тя отговаря и на въпроси като: Защо най-богатият човек в света е роден под знака Скорпион? Защо 12% от богатите празнуват рождения си ден между 23 август и 22 септември? Дали това, че Девите са трудолюбиви, внимателни към детайлите и притежават аналитичен ум  са единственото, което е необходимо за успешен бизнес? Коя е причината само 6% от хората родени знака Стрелец да забогатяват, защото повечето от тях са неорганизирани и повече от всички други разчитат на късмета си?

Марияна Добранова е родена в Пловдив, зодия Скорпион. Преди години приятелка й подарява първата книга за зодии, Марияна все още не знае, че един ден астрологията ще стане нейна професия. Запознава се с известния астролог Иван Станчев (1968-2007), става една от най-добрите му ученички и това променя живота й. Автор е на пет астрологични книги. Известна е от телевизионния екран с астро прогнозите си.

Книгите на Марияна Добранова тук

Прочетете още

valeri_petrov_cover-1200x900-ezgif.com-webp-to-jpg-converter

Валери Петров – цитати от вечни интервюта

Думите греят на рождения му ден Дете е на учителка по френски и софийски адвокат …