Начало / Свят / Излезе нова книга на Клайв Къслър

Излезе нова книга на Клайв Къслър

От днес на книжния пазар в САЩ е най-новата книга на Клайв Къслър „The Striker”, съобщи „USA Today”. Творбата е писана заедно с Джъстин Скот, който си сътрудничи с Къслър през последните години. Тя е 384 страници и е публикувана от „Putnam Adult”.

„The Striker” е поредна част от приключенията на персонажа Айзък Бел. Годината е 1902 г., а Бел е в самото начало на своята кариера в детективска агенция. Той изпълнява задача, дадена му от неговия шеф, когато става свидетел на инцидент, който го кара да осъзнае, че предстои нещо голямо. Бел ще се изправи срещу двама от най-безмилостните и хладнокръвни опоненти, които няма да оставят някакъв млад детектив да стои на пътя им.

Клайв Къслър е американски писател, роден през 1931 г. Написал е над 50 книги в жанрове като приключенски и техно-трилър. Много от тях са достъпни в родните книжарници. Известни са поредиците му „Приключенията на Айзък Бел”, „Приключенията на семейство  Фарго” , „Архивите на НАМПД”, „Приключенията на Дърк Пит”,  и др. Хобито му е морската археология.

Книги от Клайв Къслър  тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1611164053494_n_msnbc_full_amandagorman_210120_1920x1080

Поетеса прикова вниманието на Америка

Аманда Горман участва в инаугурацията на президента Байдън 22-годишната поетеса представи шестминутно стихотворение, наречено The …