Начало / Свят / Корицата на продължението на „Сияние” беше показана

Корицата на продължението на „Сияние” беше показана

Корицата на „Doctor Sleep”, продължението на класиката в жанр ужаси от Стивън Кинг „Сияние”, беше показана, съобщи huffingtonpost.com. На фона на женско лице, името на автора и заглавието са изписани сякаш от пушек. Както е известно, творбата ще излезе на 24 септември тази година, публикувана от „Scribner”. Книгата се чака с голям интерес. Любопитно е да видим дали продължението ще има ефекта на първата част.

Сюжетът на „Doctor Sleep” е центриран около Дани Торънс, който е още момче в „Сияние”. Той все още има ясновидски способности. Опитвайки се да избяга от кошмара на своя баща Дан, води тежък живот, белязан от алкохолизма и скитничеството. Той успява да намери покой, когато е нает да работи в старчески дом, където способностите му дават последен комфорт на умиращите.

На него обаче му предстои да се сблъска с „The True Knot” – на пръв поглед безобидно племе от възрастни хора. Те обаче са безсмъртни създания, които се поддържат живи като измъчват деца до смърт. Предстои поредна епична битка между доброто и злото.

„Сияние“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Danzel R (2)

Дензъл Ребеловски: Повечето мъже са приели социалния образ на корави типове

Той е от вечните експериментатори на поколението Y, родени през 80-те и умее да се …