Начало / Свят / Футболист написа предговора на книга за свой колега

Футболист написа предговора на книга за свой колега

Футболистът на „Реал Мадрид” Пепе е автор на предговора към новата биография на неговия съотборник Кристиано Роналдо, съобщи news-realmadrid-football.blogspot.com. „Cristiano Ronaldo: The tenacious star” от Сантяго Сикейро все още е публикувана само на испански. Издателство е „Al Poste”. „За мен, футболът е Кристиано. Най-добрият”, пише Пепе.

Книгата проследява внимателно кариерата на португалската звезда. От дните, в които гони топката по улиците на Мадийра, досега когато подобрява рекорд след рекорд с най-успешния отбор. Творбата съдържа 7 глави, като асоциация с номер 7, с който играе Кристиано Роналдо. Произведението засяга и личните емоции на футболиста – как се възстановява след смъртта на неговия баща през 2005 г. и как се мотивира да тренира сам,  когато е още много млад, за да е по-добър от останалите.

Пепе е португалски футболист, защитник, роден през 1983 г. Цялото му име е Кеплер Лаверан Лима Ферейра. Той е играл в отборите на „Маритимо”, „Порто”, а от 2007 г. е в „Реал Мадрид”. Национал е на страната си – има 49 мача за Португалия.

Прочетете още

244349_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (8 април – 14 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Недовършена работа от Дейвид Балдачи 2. Убийства във Флийт Хаус от Лусинда Райли …