Начало / Свят / Нова еротична трилогия хвърля ръкавица на Е Л Джеймс и Силвия Дей

Нова еротична трилогия хвърля ръкавица на Е Л Джеймс и Силвия Дей

Поредна еротична трилогия стартира на англоезичния книжен пазар, съобщи thebookseller.com. Това е „The Submissive Trilogy” от Тара Сю Ми. Първата част, „The Submissive”, излезе в края на миналата година в Австралия. Сега издателството „Headline” взе правата за публикуването на поредицата в Обединеното кралство.

Романите са в духа на трилогиите на Е Л Джеймс и Силвия Дей. Разказва се за богат изпълнителен директор на сериозна компания, който има садомазо връзка с млада библиотекарка. Кейт Бърн, ръководител в отдел художествена проза в „Headline”, коментира, че феновете на книгите на Джеймс и Дей ще останат доволни.

Барбара Ронан, директор продажби в издателството, добави: „Още през февруари ще пуснем „The Submissive” в е-формат, а печатния вариант ще излезе през юни. „The Dominant”, втората книга, ще излезе в двата формата през август, а третата част, „The Training ”, през октомври. Надяваме се да задържим силна инерция от продажби през цялата година”.

Тара Сю Ми е американска писателка. Тя написва книга за първи път на 12-годишна възраст. Тогава обаче спира с писането. Хваща перото отново 20 години по-късно. След няколко романтични произведения, решава да започне еротичната трилогия „The Submissive Trilogy“. Живее в САЩ със съпруга си и двете си деца. Тара Сю Ми не е публикува своя снимка в социалните мрежи.

Книгите на Е Л Джеймс тук

Книгите на Силвия Дей тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

snimka Nikoela kniga 3

Никоела Иванова: Там, където приказките свършват, трябва да започне разговор с родителите

С авторката на три красиво илюстрирани детски книжки от поредицата „Прегръдки“ – Никоела Иванова, говорим за поучителните …