Начало / Свят / Излизат спомените на майката на Уитни Хюстън

Излизат спомените на майката на Уитни Хюстън

“Можех ли да я спася?” – това се пита майката на покойната Уитни Хюстън (48) в спомените си, които ще бъдат издадени следващата седмица в САЩ, съобщи “Билд”. Книгата е със заглавие “Спомняйки си Уитни: Моята история за любовта, загубата и нощта, в която музиката спря”.

В 320 страници Сиси Хюстън (79) разказва залеза на дъщеря си, която преди година се удави в хотелска вана  в Лос Анджелис след “кокаинов коктейл”.

“Тя започна да прекалява, а аз не знаех как да я спра”, изповядва се майката. “Непрекъснато се питах нощем къде ли е и какво прави.”

Певицата дълго крие от майка си потъването си към дъното. Едва през 2005 г. Сиси Хюстън разбира, че дъщеря й е подвластна на дрогата и алкохола. Заварва я в мръсна, разхвърляна вила, с угаснали очи и уморен вид.Сиси успява да я убеди да влезе в клиника за лечение. Успех обаче няма, съпругът й Боби Браун не й оказва помощ.

“Един ден ще видя дъщеря ми”, вярва Сиси. Тази вяра я движи напред. Книгата е силно емоционална и критиците й предричат голям успех. Сиси Хюстън е соул и госпъл певица. Била е беквокал на Елвис Пресли и Арета Франклин.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

235047_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (27 юни – 3 юли)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Спаринг партньори от Джон Гришам 2. Пасиансът на архангелите от Мария Лалева …