Начало / Свят / Нов трилър на Джеймс Патерсън е вече в американските книжарници

Нов трилър на Джеймс Патерсън е вече в американските книжарници

Нов трилър на Джеймс Патерсън от вчера е в американските книжарници, съобщи „USA Today”.  Заглавието е „Private Berlin”, а Патерсън си е партнирал с Марк Съливан. Издателство е „Little, Brown and Company”, а книгата е 450 страници. Тя е заплетена мистерия от типа на „Мъжете, които мразеха жените” на Стиг Ларшон.

Един от най-добрите частни детективи в Берлин изчезва. Красива и способна негова колежка се захваща със задачата да го издири. Тя намира връзки между последните три случая, върху които той е работил. Това са милиардер, за когото се подозира, че изневерява на жена си, футболна звезда, обвинен в продаване на мачове и собственик на нощен клуб с връзки с руската мафия. От издателството смятат, че това е романът, в който Патерсън е придал най-голяма дълбочина на персонажите си.

Джеймс Патерсън е американски криминален автор, роден е през 1947 г. Най-известните му творби са поредицата с главен герой детективът Алекс Крос. Известен е като „манифактурата” на САЩ, тъй като издава по няколко романа годишно. Мнозина го подозират, че за него работи цял екип от писатели в сянка.

Книги от Патерсън тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Danzel R (2)

Дензъл Ребеловски: Повечето мъже са приели социалния образ на корави типове

Той е от вечните експериментатори на поколението Y, родени през 80-те и умее да се …