Начало / България / Вавилонските притчи на Джордж С. Клейсън излизат на български

Вавилонските притчи на Джордж С. Клейсън излизат на български

Легендарната книга на Джордж С. Клейсън ”Най-богатият човек във Вавилон” ще излезе в края на месеца на българския книжен пазар. Тя от десетилетия е със статут на бестселър. Новото издание е дело на „Skyprint”.

Не можеш да забогатееш, ако не познаваш правилата. Вероятно подобна мисъл е водела Джордж С. Клейсън, докато е работел върху „Най-богатият човек във Вавилон“. Вавилонските притчи излизат в САЩ през 1926 г. и вече почти цял век историите за лихвари, търговци, бедняци и богаташи помагат на читателите да разберат принципите за натрупване, контролиране и умножаване на парите. Те са пътеводител във финансовия свят за онези, които се чувстват несигурни в него, но могат да бъдат полезни и на опитните съвременни инвеститори. Защото принципите, които движат парите, са винаги едни и същи.

Джордж Самюъл Клейсън е роден през 1874 г. в Луизиана, Мисури, САЩ. Бил е войник, бизнесмен и писател.Сражавал се е за родината си във войната срещу Испания през 1898 г. Основател е на две компании – „Clason Map Company of Denver Colorado” и издателството „Clason Publishing Company”. „Clason Map Company” е първата фирма, която отпечатва пътни карти на САЩ и Канада. Като писател е публикувал серия от информационни памфлети на тема постигане на финансов успех. В тях често правил паралели с древния град Вавилон.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

20220531090536-62961a21d287403399e5d5a3jpeg

Новата книга на Джон Гришам – от класацията на „Ню Йорк Таймс“ вече и на български

Художествена литература 1. „Спаринг партньори“ от Джон Гришам (нова в класацията) 2. „Никога повече“ от …