Начало / България / Българин изгради мост между източната и западната медицина

Българин изгради мост между източната и западната медицина

На българския книжен пазар вече е „Методика за психоенергийна диагностика. „Азбука на разширената кожна сетивност” от д-р Георги Здравков. Над книгата авторът е работил 21 години. Иновативният труд на д-р Георги Здравков прокарва нов медицински манталитет, уникално съчетаващ западните и източните диагностични възможности.

В книгата за пръв път е представена обективна регистрация на субективните усещания към физичното поле на пациента чрез инструментално определени електрофизиологични параметри на кожната реакция на диагностицирания. С помощта на съвременна апаратура за електрофизиологични изследвания са обективизирани различните видове кожни усещания към физичното поле на човека (електромагнитно, електрично, магнитно и акустично поле, като всички те са генерирани във връзка с жизнедеятелността на организма). „Методика за психоенергийна диагностика” описва и създадената класификация и електрофизиологични модели на тези усещания. То дава подробни данни и за сетивните образи на заболяванията, разглеждани в психоенергийната медицина – чрез техните електрофизиологични модели.

Д-р Здравков е завършил специалност неврология в Медицинска академия, ВМИ София. Специализирал е рентгенология, ултразвукова диагностика и Китайска традиционна медицина. Впоследствие продължава да специализира и работи в областта на електроневродиагностиката в диагностичните центрове на University of Chicago и Loyola University Medical Center в Чикаго, САЩ. Продължава специализацията си и в областта на Китайска традиционна медицина, като завършва Midwest College of Oriental Medicine в Уисконсин, САЩ. Повече от 25 години в лекарската си практика използва диагностичните и терапевтични методи на западната и източната медицина.

„Методика за психоенергийна диагностика. „Азбука на разширената кожна сетивност” тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

234121_b

Деян Енев: „Един документ за миналото ни със силата на бомба“

„В Македония под игото. Поменик на мъчениците“ е автентичната история на едно македонско село, оставено …