Начало / Свят / Нова книга на Себастиян Фолкс излиза утре

Нова книга на Себастиян Фолкс излиза утре

От утре на англоезичния книжен пазар ще бъде новата книга на Себастиян Фолкс  „A Possible Life: A Novel in Five Parts” (Възможен живот: Роман в пет части) . Тя ще бъде 300 страници и се издава от „Henry Holt and Co”. Творбата представя пет на пръв поглед независими истории, които в последствие се оказват свързани.

В Полша, по време на Втората световна война, млад затворник си затваря очите и си представя как играе бейзбол в Англия. В беден дом по време на Викторианската епоха един мъж се срамува да поиска прошка от сина си, когото е изоставил. През ХІХ век, във френско селце, стара прислужница изведнъж осъзнава значението на Библията, която нейната господарка й чете. През лятото на 1971 г., едно момиче излиза от една кола с китара в ръка и песен, която ще шокира слушателите й. Преди няколко години млада и талантлива изследователка открива връзка между човешкия мозък и времето.

Техните съдби ще се окажат свързани. Главните герои ще рискуват всичко и ще разберат връзката един с друг. В най-новото си произведение Фолкс показва безкрайните начини, по които могат да се преплитат човешките съдби.

Себастиян Фолкс е британски писател и журналист, роден през1953 г. Известен е със своите исторически романи. Писал е и книга за Джеймс Бонд – „Дяволът не обича да чака”. Тя е преведена и на български език.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Danzel R (2)

Дензъл Ребеловски: Повечето мъже са приели социалния образ на корави типове

Той е от вечните експериментатори на поколението Y, родени през 80-те и умее да се …