Начало / България / Астро-лунният календар за 2013 г. на Даниела Евстатиева ще бъде представен в „Хеликон-България”

Астро-лунният календар за 2013 г. на Даниела Евстатиева ще бъде представен в „Хеликон-България”

„Астро-лунен календар 2013” – новата книга на Даниела Евстатиева, ще бъде представена в столичната книжарница „Хеликон-България” на 5 декември, от сряда, от 18,30 ч.

Изданието на „Кибеа” събира на едно място дългогодишния опит на авторката и задълбочените й наблюдения върху взаимодействието между поведението на хората и импулсите на астрологичните аспекти. Оригиналният и богато илюстриран календар-справочник разкрива уникалността на 2013 година, като сочи как да синхронизираме ритмите на човешки микрокосмос с вибрациите на Вселената.

„Основната му цел е да подпомогне читателите в подредбата на програмата им за делника и да ги насочи правилно да се възползват от своята енергия и енергията на Слънцето и Луната за осъществяване на главните си стремежи, без да губят сили за маловажното”, пише Даниела Евстатиева в увода на „Астро-лунен календар 2013”. Тя е добре позната на изкушени от астрологията читатели. Автор е на няколко книги, поддържа рубрики във водещи печатни издания, представя и тълкува астрологичната мъдрост и от телевизионния екран. Рубриките й постоянно привличат нови почитатели на древното познание.

Прочетете още

anita-jankovic-AowxSxBwv_4-unsplash

Четене преди сън удвоява речника на децата

Книгите са ключови за тях Четящите родители са истинска благословия за най-малките – достатъчно е …