Начало / България / Астро-лунният календар за 2013 г. на Даниела Евстатиева ще бъде представен в „Хеликон-България”

Астро-лунният календар за 2013 г. на Даниела Евстатиева ще бъде представен в „Хеликон-България”

„Астро-лунен календар 2013” – новата книга на Даниела Евстатиева, ще бъде представена в столичната книжарница „Хеликон-България” на 5 декември, от сряда, от 18,30 ч.

Изданието на „Кибеа” събира на едно място дългогодишния опит на авторката и задълбочените й наблюдения върху взаимодействието между поведението на хората и импулсите на астрологичните аспекти. Оригиналният и богато илюстриран календар-справочник разкрива уникалността на 2013 година, като сочи как да синхронизираме ритмите на човешки микрокосмос с вибрациите на Вселената.

„Основната му цел е да подпомогне читателите в подредбата на програмата им за делника и да ги насочи правилно да се възползват от своята енергия и енергията на Слънцето и Луната за осъществяване на главните си стремежи, без да губят сили за маловажното”, пише Даниела Евстатиева в увода на „Астро-лунен календар 2013”. Тя е добре позната на изкушени от астрологията читатели. Автор е на няколко книги, поддържа рубрики във водещи печатни издания, представя и тълкува астрологичната мъдрост и от телевизионния екран. Рубриките й постоянно привличат нови почитатели на древното познание.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1b3c5e96e7abdfd7322b5e9a9cd08247

Дневници на Дарвин изчезнаха от Кеймбриджкия университет

Ценните документи липсват в библиотеката вече 20 години Дневниците, в които присъства и еволюционното дърво, …