Начало / Свят / Последните години от живота на Майкъл Джексън описани в нова книга

Последните години от живота на Майкъл Джексън описани в нова книга

Последните години от живота на Майкъл Джексън са описани в нова книга, която вече е на книжния пазар, съобщи „Лос Анджелис Таймс”. „Untouchable: The Strange Life and Tragic Death of Michael Jackson” (Недосегаем: Странният живот и трагичната смърт на Майкъл Джексън) е дело на ветерана разследващ журналист Рандал Съливан. В 704 страници Съливан детайлно разказва за последните години от живота на Краля на попа. Издателство е „Grove Press”.

Книгата пренася читателя във време, в което легендарният певец подготвя нов албум, с който да възстанови финансовото си състояние и репутацията си. Текат репетиции и преговори за серия 50 мегаконцерта. Авторът пише и за миналото на Джексън. Голямо внимание е обърнато на баща му. Той е амбициозен бизнесмен, добър баща, но и нарцисист. Негови решения едва не сриват голяма компания.

Съливан пише и затова как изпълнителят се е справял със ситуациите около обвиненията в педофилия. Творбата включва интервюта с негови мениджъри и адвокати. Естествено, накрая са описани и обстоятелствата около неговата смърт през 2009 г., която шокира цял свят.

Майкъл Джексън е американски певец и текстописец, роден през 1958 г. Известен е като Краля на попа. Макар противоречива личност, е признат за един от най-емблематичните изпълнители. Умира през 2009 г., като му се отдават почести по цял свят.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

234121_b

Деян Енев: „Един документ за миналото ни със силата на бомба“

„В Македония под игото. Поменик на мъчениците“ е автентичната история на едно македонско село, оставено …