Начало / Свят / Последните години от живота на Майкъл Джексън описани в нова книга

Последните години от живота на Майкъл Джексън описани в нова книга

Последните години от живота на Майкъл Джексън са описани в нова книга, която вече е на книжния пазар, съобщи „Лос Анджелис Таймс”. „Untouchable: The Strange Life and Tragic Death of Michael Jackson” (Недосегаем: Странният живот и трагичната смърт на Майкъл Джексън) е дело на ветерана разследващ журналист Рандал Съливан. В 704 страници Съливан детайлно разказва за последните години от живота на Краля на попа. Издателство е „Grove Press”.

Книгата пренася читателя във време, в което легендарният певец подготвя нов албум, с който да възстанови финансовото си състояние и репутацията си. Текат репетиции и преговори за серия 50 мегаконцерта. Авторът пише и за миналото на Джексън. Голямо внимание е обърнато на баща му. Той е амбициозен бизнесмен, добър баща, но и нарцисист. Негови решения едва не сриват голяма компания.

Съливан пише и затова как изпълнителят се е справял със ситуациите около обвиненията в педофилия. Творбата включва интервюта с негови мениджъри и адвокати. Естествено, накрая са описани и обстоятелствата около неговата смърт през 2009 г., която шокира цял свят.

Майкъл Джексън е американски певец и текстописец, роден през 1958 г. Известен е като Краля на попа. Макар противоречива личност, е признат за един от най-емблематичните изпълнители. Умира през 2009 г., като му се отдават почести по цял свят.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

image0

Джеймс Патерсън интервюира стотици войници за нова книга

Помага му сержант първи клас Мат Еверсман Мат е истински американски герой, който ръководи рейнджърите …