Начало / Свят / Последните години от живота на Майкъл Джексън описани в нова книга

Последните години от живота на Майкъл Джексън описани в нова книга

Последните години от живота на Майкъл Джексън са описани в нова книга, която вече е на книжния пазар, съобщи „Лос Анджелис Таймс”. „Untouchable: The Strange Life and Tragic Death of Michael Jackson” (Недосегаем: Странният живот и трагичната смърт на Майкъл Джексън) е дело на ветерана разследващ журналист Рандал Съливан. В 704 страници Съливан детайлно разказва за последните години от живота на Краля на попа. Издателство е „Grove Press”.

Книгата пренася читателя във време, в което легендарният певец подготвя нов албум, с който да възстанови финансовото си състояние и репутацията си. Текат репетиции и преговори за серия 50 мегаконцерта. Авторът пише и за миналото на Джексън. Голямо внимание е обърнато на баща му. Той е амбициозен бизнесмен, добър баща, но и нарцисист. Негови решения едва не сриват голяма компания.

Съливан пише и затова как изпълнителят се е справял със ситуациите около обвиненията в педофилия. Творбата включва интервюта с негови мениджъри и адвокати. Естествено, накрая са описани и обстоятелствата около неговата смърт през 2009 г., която шокира цял свят.

Майкъл Джексън е американски певец и текстописец, роден през 1958 г. Известен е като Краля на попа. Макар противоречива личност, е признат за един от най-емблематичните изпълнители. Умира през 2009 г., като му се отдават почести по цял свят.

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …