Начало / България / Библиотека „Захарий Княжески“ очаква любими книги

Библиотека „Захарий Княжески“ очаква любими книги

До 15 декември може да подарите своята любима книга на старозагорската Регионална библиотека „Захарий Княжески“. Няма изисквания за жанра или темата на книгата, обяснява за „Дарик” Снежана Маринова – директор на библиотеката в града на липите. Тя споделя, че „книгите могат да бъдат от класически или съвременен автор, за деца и възрастни – единствено важно условие е това да е книга, която означава нещо за вас. Може да разкажете накратко каква е историята на подаръка и с какво тази книга е повлияла или променила живота ви“.

Даренията се приемат всеки работен ден от 10:00 до 18:00 часа в Регионална библиотека „Захарий Княжески“ в заемната за възрастни или в отдел „Информация“ на първия етаж, Стара Загора, бул. Руски 46, където до 17 ноември можете да разгледате фотографиите от гостуващата изложба „Благотворителността през обектива“.

През декември, на кратка церемония в Регионална библиотека „Захарий Княжески“ , ще се връчат свидетелствата за дарение на хората, които са подкрепили дейността на Библиотеката през годината.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

image0

Йордан Славейков: „Празнично семейство“ ще засити читатели, на които не им е по вкуса захаросаната любов

Талантливият режисьор и писател ни разказва за новата си книга Йордан Славейков вече направи силен …