Начало / Любопитно / „Изкуството да очароваш“ от Гай Кавазаки (анотация)

„Изкуството да очароваш“ от Гай Кавазаки (анотация)

„Изкуството да очароваш“ е блестящ наръчник как да използваме едно от най-простите и същевременно най-мощни оръжия в общуването си с хората – очарованието – за да развием една добра идея или мечта и да я превърнем в реалност. Да очароваш, значи да доставиш удоволствие на хората от стока, услуга или идея.  И когато го правиш, това действа по-силно от традиционното убеждаване, влияние или маркетингови техники.

Книгата е безценен наръчник за това кога и как да използвате своето въображение. Авторът дава примери с конкретни ситуации, в които се нуждаете най-много от очарование.  Когато се стремите към високи, важни резултати, вземате трудни решения, преодолявате дълбоко вкоренени навици или искате да се отличавате от тълпата, Гай Кавазаки съветва да се действа дългосрочно, като се провокира доверие.

„С прочитането на тази книга ще се научите да прилагате моя опит на евангелист, предприемач и инвеститор на рисков капитал, за да направите своя „Macintosh“ успешно начинание. Предавам ви своето познание така, че да можете да промените света. За един автор няма по-голямо признание от това, да вижда как хората използват книгата му, така че нямам търпение да започнем…“, споделя Гай Кавазаки.

„Изкуството да очароваш“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

roman-kraft-_Zua2hyvTBk-unsplash

Медийна грамотност спасява финландците от дезинформация

Постигането ѝ е въпрос на дългосрочна политика Разбирането за това как функционира света на медиите е …