Начало / Свят / Винс Флин продължава приключенията на Мич Рап в нов роман

Винс Флин продължава приключенията на Мич Рап в нов роман

Винс Флин публикува нов роман с най-известния си персонаж Мич Рап, съобщи „USA Today”. „The Last Man” е на книжния пазар в САЩ от вчера. Творбата е близо 500 страници и се издава от „Atria Books”.

Джо Рикман, ръководител на тайните операции на ЦРУ в Афганистан, е отвлечен, а бодигардовете му са убити хладнокръвно. Агентът Мич Рап обаче започва да подозира, че има нещо гнило зад случилото се. Скоро, той е изпратен в Афганистан, за да търси Рикман. Ръководителят е търсен и от ФБР. Федералните обаче са по-заинтересовани от това да лепнат отговорността на Рап, отколкото истинската задача. Рап трябва да разбере кои са приятели и кои врагове в тази сложна и заплетена ситуация.

Винс Флин (46) е американски автор на бестселъри в жанра политически трилър. Завършил е университета „Св. Томас” в Минесота и в началото работи като счетоводител и маркетинг специалист в „Крафт фудс”. През 1991 г. напуска компанията и постъпва в морските войски на САЩ, като записва и военно училище. Седмица преди завършването си той е дисквалифициран по медицински причини от морската авиация. Много негови книги са преведени на български, сред които „Врагът сред нас”, „Всичко е лично”, „Орион”, „Лиценз за убиване” и др.

Книги от Винс Флин тук

Прочетете още

195820807

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (15 април – 21 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „Just For The Summer“ от Аби Хименес (нова в класацията) 2. …