Начало / Свят / Излезе книга с карти от поредицата „Песен за огън и лед”

Излезе книга с карти от поредицата „Песен за огън и лед”

Днес на англоезичния пазар излезе книга с карти от поредицата на Джордж Р. Р. Мартин, „Песен за огън и лед”, съобщи „USA Today”. Изданието е със заглавие „The Lands of Fire and Ice” и е изготвено от илюстратора и картограф Джонатан Робъртс и изобразява по отличен начин всички места, на които се развива действието във фентъзи серията.

Освен всички територии, описани в книгите, творбата показва и пътя, изминат от главните герои. „The Lands of Fire and Ice” е задължителна за многобройните фенове на поредицата. Те често се оплакват, че на Мартин му отнема прекалено много време да напише всяка част. Сега излезе произведение, което да привлече вниманието им за известно време, докато чакат следващата книга.

Джордж Р. Р. Мартин е американски фентъзи автор, роден през 1948 г. Той е най-известен с поредицата си „Песен за огън и лед”, петте излезли книги от която са публикувани на български. Очакват се още два романа. Списание „Тайм” го определи за един от 100-те най-влиятелни личности за 2011 г.

„Песен за огън и лед“ тук

Прочетете още

9894_1

Коледа в картинки

Чешката школа открай време е знак за прекрасно оформени книги и хубави илюстрации Адвентът носи …

Един коментар

  1. Лариса Савова

    Имате ли някаква представа къде в София да купя картите? Знам че ги има в и други сайтове, но предпочитам, ако е възмoжно, да не ги купувам онлайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *