Начало / България / „Виенски апартамент“ с премиера в Унгарския културен институт

„Виенски апартамент“ с премиера в Унгарския културен институт

„Виенски апартамент“ – дебютният роман на Радост А. Ангелова, ще бъде представен в Унгарския културен институт (София, ул.” Аксаков” 16) на 30 октомври  от 19 ч., съобщи издателят „Жанет 45”.

„В първия роман на Радостина Ангелова има такива ранимо открити или сенчесто потайни пространства за обхождане, които тя е нарекла „Виена”. Те са едновременно реално съществуващи и нереални, проекция на въображението и отражение на житейски, мисловен и емоционален опит – когато всичко това се случва едновременно, писането се превръща в магическа смес от думи, които сякаш сами се намират и подреждат по най-добрия начин“, споделя Керана Ангелова.

Радостина А. Ангелова е родена през 1969 г. в София. Автор е на две поетични книги “Половината съм аз” и “Сърце на път”. Победител е от Европейския конкурс за поетична книга на английски език (2011) с ръкописа “The Colours of the Old Lady”, изд. “Eminor”. Носител е и на първа награда на Първия национален конкурс за фото-хайга “Сезони” (2011) и трета награда за разказ на Националния хумористичен конкурс “Каунь” (2010).

„Виенски апартамент“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1.SILVI 1 MONUMENT VALLEY

Силвана Грънчарова: Дишам, значи живея!

58 упражнения от една тънка книжка могат да ни променят завинаги Те са част от …