Начало / България / „Ти си промяната“ ще бъде представена в Пловдив

„Ти си промяната“ ще бъде представена в Пловдив

На 24 октомври,сряда от 18.30 ч в книжарница „Хеликон-Пловдив, Център (ул. „Княз Ал. Батенберг“ №29) ще бъде представена книгата „Ти си промяната” на Росица Вакъвчиева. Специален гост на събитието ще бъде Мадлен Алгафари, която ще представи книгата през своя поглед.

На премиерата ще се проведе разговор за страховете и неосъзнатите бариери, които пречат да бъдем щастливи, за пътя към другите и най-вече за вярата в себе си.В отворен разговор с публиката и с помощта на техники, изложени в
книгата, авторката и издателите ще покажат пътя на промяната.

„Ти си промяната“ е систематизиран сбор от статии, намерили място в сайта на писателката: www.sebepoznanie.com. А книгата е топло и вдъхновяващо четиво, базирано на идеята, че светът е отражение на нашето мислене за него, на нашите нагласи, очаквания, убеждения и предразсъдъци. Актуализираме ли отношението си към контекста и към самите себе си, ние си даваме шанс да заживеем по-хармонично.

Роси Вак (Росица Вакъвчиева) е педагог по образование и сърцевед-изповедник по призвание. Когато установява, че умее да усеща и съпреживява емоциите и чувствата на хората, с които общува, тя се посвещава на желанието си да помага.

„Ти си промяната“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

R

Десет нови книги в седмичната класация на „Ню Йорк Таймс“ (9 май – 15 май)

Три от тях са в раздел художествена литература и сюжетите им се въртят около престъпни …