Начало / Свят / Новият роман на Патриша Корнуел не се препоръчва за читатели под 18 години

Новият роман на Патриша Корнуел не се препоръчва за читатели под 18 години

Утре на англоезичния книжен пазар ще излезе нова книга на Патриша Корнуел, съобщи „USA Today”. Творбата е със заглавие „The Bone Bed” и се издава от „Putnam Adult”. Произведението не се препоръчва за читатели под 18-годишна възраст. Романът е от серията на Корнуел с героинята й детектив Кей Скарпета.

Жена е изчезнала, докато е изследвала гробище на динозаври в Канада. Макар на 2 000 мили, в Бостън, детектив Кей Скарпета има идея по случая. Скоро тя открива, че това е част от поредица престъпления и ключа за разкриването им е съвсем близо. Постепенно Скарпета разбира, че дори най-близките й са замесени. Сама и предадена, тя трябва да се опита да разплете загадката, поставена от убиец, който е интелигентен и жесток едновременно.

Патриша Корнуел е американска писателка, родена през 1956 г. Пише криминални книги. Работила е като журналистка, както и като медицински изследовател. Започва да пише в началото на 90-те години на миналия век. Много нейни книги са преведени на български, сред които „Книгата на мъртвите”, „Следа”, „Фронт”, „Френски акцент” и др.

Свързани заглавия
13 велики писателки на мистерии

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

snimka Nikoela kniga 3

Никоела Иванова: Там, където приказките свършват, трябва да започне разговор с родителите

С авторката на три красиво илюстрирани детски книжки от поредицата „Прегръдки“ – Никоела Иванова, говорим за поучителните …