Начало / Свят / Специално издание документира първото турне на „Бийтълс” в САЩ

Специално издание документира първото турне на „Бийтълс” в САЩ

Специално издание със снимки от първото турне на „Бийтълс” в САЩ е достъпно за най-големите фенове на групата, съобщи rslimitededitions.com. Книгата може да бъде купена само по поръчка. От стандартното издание са отпечатани 2 500 бройки, докато от това с твърд калъф – само 350. Двете са на цена съответно 175 и 290 паунда.

През 1964 г. легендарният състав свири за първи път на живо в САЩ. Сред концертите са запомнящи се изпълнения в Ню Йорк, Вашингтон и Флорида. Фотографът Джо Алън пътува с тях и прави хиляди черно-бели снимки. Те са отпечатани на висока резолюция за първи път в този фотоалбум.

„Бийтълс” са английска рок група. Макар активният период на бандата да е само 10 години (1960-1970 г.), тя се превръща в легенда. Членовете са Джон Ленън, Пол Маккартни, Джордж Харисън и Ринго Стар. Освен с вечните си хитове, съставът има фундаментално значение за популярната култура през 60-те и 70-те години на миналия век. „Бийтълс” са най-продаваните музикални изпълнители изобщо, с над милиард продадени копия от техни албуми.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

two cats lying on sofa with book at home

Котки в служба на книгата

Звучи като в хубава книга – да влезеш в някоя книжарница или библиотека, а там …