Начало / Свят / Специално издание документира първото турне на „Бийтълс” в САЩ

Специално издание документира първото турне на „Бийтълс” в САЩ

Специално издание със снимки от първото турне на „Бийтълс” в САЩ е достъпно за най-големите фенове на групата, съобщи rslimitededitions.com. Книгата може да бъде купена само по поръчка. От стандартното издание са отпечатани 2 500 бройки, докато от това с твърд калъф – само 350. Двете са на цена съответно 175 и 290 паунда.

През 1964 г. легендарният състав свири за първи път на живо в САЩ. Сред концертите са запомнящи се изпълнения в Ню Йорк, Вашингтон и Флорида. Фотографът Джо Алън пътува с тях и прави хиляди черно-бели снимки. Те са отпечатани на висока резолюция за първи път в този фотоалбум.

„Бийтълс” са английска рок група. Макар активният период на бандата да е само 10 години (1960-1970 г.), тя се превръща в легенда. Членовете са Джон Ленън, Пол Маккартни, Джордж Харисън и Ринго Стар. Освен с вечните си хитове, съставът има фундаментално значение за популярната култура през 60-те и 70-те години на миналия век. „Бийтълс” са най-продаваните музикални изпълнители изобщо, с над милиард продадени копия от техни албуми.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

227575_b

Книги за препрочитане – „Мадам Бовари“

Трагичната съдба на Ема може да се сравни с тази на Анна Каренина Класическата история е …