Начало / Свят / Мемоарите на Арнолд Шварценегер на книжния пазар от 1 октомври

Мемоарите на Арнолд Шварценегер на книжния пазар от 1 октомври

Мемоарите на Арнолд Шварценегер ще излязат на книжния пазар на 1 октомври, съобщи британският „Мирър”. Творбата се казва „Total Recall: My Unbelievably True Life Story” и е издадена от „Simon & Schuster”. В над 650 страници, културистът, актьор и политик разказва своя път към успеха. Той не крие и своята гледна точка относно семейните си проблеми.

Шварценегер е роден през 1947 г. в малкия австрийски град Тал. От малък мечтае да стане успешен бодибилдър и филмова звезда. Когато навършва 21, вече е шампион на престижния конкурс „Мистър Юнивърс” и живее в Лос Анджелис. През следващите няколко години научава английски и става най-великия културист в света. Печели най-голямото състезание в тази сфера – „Мистър Олимпия” – 7 пъти. Участва във вечни екшъни като „Хищникът”, „Терминатор”, „Конан Варварина”, „Командо” и др.

Това не притъпява неговата амбиция и желание за успех. Кандидатира се за губернатор на Калифорния и е избран през 2003 г. Изкарва два мандата. Арнолд Шварценегер се утвърждава като ключова фигура в популярната култура през последните 30 години.

Свързани заглавия
Мемоарите на Шварценегер излизат през октомври 2012 г.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

i-zazhiveli-obideno-30

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (5 април – 11 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. И заживели обидено от Георги Блажев 2. Глина от Виктория Бешлийска 3. Дамски …