Начало / Свят / Мемоарите на Арнолд Шварценегер на книжния пазар от 1 октомври

Мемоарите на Арнолд Шварценегер на книжния пазар от 1 октомври

Мемоарите на Арнолд Шварценегер ще излязат на книжния пазар на 1 октомври, съобщи британският „Мирър”. Творбата се казва „Total Recall: My Unbelievably True Life Story” и е издадена от „Simon & Schuster”. В над 650 страници, културистът, актьор и политик разказва своя път към успеха. Той не крие и своята гледна точка относно семейните си проблеми.

Шварценегер е роден през 1947 г. в малкия австрийски град Тал. От малък мечтае да стане успешен бодибилдър и филмова звезда. Когато навършва 21, вече е шампион на престижния конкурс „Мистър Юнивърс” и живее в Лос Анджелис. През следващите няколко години научава английски и става най-великия културист в света. Печели най-голямото състезание в тази сфера – „Мистър Олимпия” – 7 пъти. Участва във вечни екшъни като „Хищникът”, „Терминатор”, „Конан Варварина”, „Командо” и др.

Това не притъпява неговата амбиция и желание за успех. Кандидатира се за губернатор на Калифорния и е избран през 2003 г. Изкарва два мандата. Арнолд Шварценегер се утвърждава като ключова фигура в популярната култура през последните 30 години.

Свързани заглавия
Мемоарите на Шварценегер излизат през октомври 2012 г.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

ostrovyt-na-izgubenite-dyrveta-elif-shafak-egmont-9789542726487

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (13 септември – 19 септември)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Островът на изгубените дървета от Елиф Шафак 2. Сан сан, Япония. Истории …