Начало / Свят / Излязоха мемоари на майката на Джъстин Бийбър

Излязоха мемоари на майката на Джъстин Бийбър

Излязоха мемоарите на Пати Малет – майка на известния певец Джъстин Бийбър, съобщи „Лос Анджелис таймс”. Книгата е със заглавие „Nowhere but Up: The Story of Justin Bieber’s Mom” и е публикувана от „Revell”. Малет разказва за трудното си детство и отглеждането на Бийбър. Както много други подобни книги и тази е написана с помощта на съавтор.

Малет има тежко детство. То включва сексуално насилие от повече от един мъж, проблеми с алкохола, наркотиците и опит за самоубийство. Тя ражда Джъстин когато е едва на 18 и години наред работи неквалифициран труд. Християнски съветник й помага да си стъпи на краката. Според нея вярата й е помогнала да оправи живота си.
„Винаги съм искала да напиша книга и да разкажа моята история. Опитах се да покажа колко уязвима съм била, за да може други млади момичета, които са в подобна ситуация да се припознаят. Аз де факто погребах душата си. Процесът по възстановяването беше труден”, коментира Малет.

Джъстин Бийбър е канадски поп певец, роден през 1994 г. През 2007 г. майка му започва да качва клипове с негови изпълнения във видео търсачката „YouTube” и така той постепенно набира популярност. В момента е много известен сред тийнейджърската аудитория.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

goods_434389_sub18

Дневният ред на известните писатели

Часовете им за писане са истински ритуал Авторите на книги са хора, които ценят времето, …