Начало / Свят / Боб Дилън пише продължение на мемоарите си

Боб Дилън пише продължение на мемоарите си

Боб Дилън пише продължение на мемоарите си „Хроники”, съобщи „Гардиън”. Музикантът заяви, че „постоянно работи” по следващата част. „Хроники: Том 1” излезе през 2004 г. и се превърна в бестселър. Творбата е преведена и на български език.

71-годишният Дилън коментира пред „Rolling Stone”: „Всичко започва с албумите. Предприех стратегия постоянно да правя паралели между бъдещето и миналото”. Изминаха 4 години, откакто той за първи път спомена за продължение на мемоарите си. Изпълнителят казва, че не писането, а редактирането го бави. „Нямам нищо против писането, но препрочитането и преразглеждането много ме бави. Мен лично ме затруднява. Всичко си правя сам”.

Боб Дилън е американски певец, музикант, композитор, актьор, поет и сценарист. Той е роден на 24 май, 1941 година в Дълут, Минесота. Известен е в света на музиката в продължение на пет десетилетия. Голяма част от най-популярните му работи са създадени през 60-те години на ХХ в., когато той се превръща в една от знаковите фигури на общественото недоволство в САЩ.

„Хроники Т.1/ Боб Дилън“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

172165506_1462158197456938_4623569405_n

Обидно малко книги се превеждат на английски

Американците четат рядко преводна литература Англосаксонският книжен пазар е огромен – и това е факт, …