Начало / Свят / Кевин Костнър започва да пише романи

Кевин Костнър започва да пише романи

След впечатляващата си кариера в киното Кевин Костнър ще се пробва и в писателското поприще. Той започва поредица приключенски романи, съобщи mediabistro.com. Издателство е „Atria Books”, част от „Simon & Schuster”. Костнър вече е подписал договор, а първата част, „The Explorers Guild, Volume One: Passage to Shambhala” ще бъде в книжарниците през 2014 г. Целевата аудитория ще бъде „почитатели на юношеската литература, мистериите и приключенията”.

Ето и още информация от прессъобщението на издателството: „Скрита зад стените на стар бар, работи мистериозна организация: „Гилдията на изследователите”. Те са приключенци, които търсят места, в които светлината и мрака се смесват, а истината и митовете се преплитат. Първата световна война е в разгара си, а западната цивилизация е в хаос. Главните герои започват да търсят Шамбхала – град от будистки мит. Всеки има различен мотив. Някои вярват, че Шамбхала може да възстанови мира, а други – че това място е причината човечеството да е на ръба на апокалипсиса”.

Кевин Костнър е американски актьор, роден през 1955 г. Печелил е два пъти „Оскар” и два пъти „Златен глобус”. Неговата игра се основава на искреността на персонажа, който почти винаги достига до сърцето на зрителя. Голямо хоби му е кънтри музиката, като има своя група, с която записва албуми и прави концерти. Известни филми с негово участие са: „Недосегаемите”, „Танцуващият с вълци”, „Воден свят”, „Месия на бъдещето”, „Спасителен отряд” и др.

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …