Начало / България / Нова книга на Ронда Бърн на българския книжен пазар

Нова книга на Ронда Бърн на българския книжен пазар

„Вълшебството” на Ронда Бърн е вече на българския книжен пазар. Австралийската авторка е добре известна у нас. Тя нашумя след като „Изток-Запад” издаде бестселъра й „Тайната/ The Secret” през 2010 г. След това бяха преведени „Тайната за всеки ден” и „Силата”.

Според Бърн двадесет века думите от свещено писание са тълкувани грешно и застъпват тезата, че само неколцина са осъзнали, че това всъщност са кодове на загадка – загадка, която ако бъде разплетена, ще доведе до разбулването на една съкровена тайна и опознаването на нов, непознат и омагьосващ свят.

Именно във „Вълшебството” авторката разкрива знанието, което може да преобърне живота на всеки, независимо кой е и къде живее. Бърн обещава, че книгата й може да преобрази духовния свят на всеки и е рецепта за щастие

Ето й какво казва самата тя:
„Мнозина от нас като деца са изпитвали силното, наситено чувство, че всичко е добро, че всеки ден обещава нови вълнения и приключения и че никога нищо не може да ви отнеме радостта от вълшебството на заобикалящия ви свят. С годините обаче сме се превърнали във възрастни и отговорностите, проблемите и трудностите са взели своя дан. Простили сме се с илюзиите; вълшебството, в което сме вярвали като деца, е избледняло и се е изгубило. Това е една от причините, поради които възрастните обичат да са около деца – тяхната компания им помага отново, макар и само за миг, да се докоснат до това отминало чувство.
„Искам да ви уверя, че вълшебството, в което някога вярвахте, е истинско; това, което не е вярно, е гледната точка на възрастните с разбити илюзии. Вълшебството на живота е истинско – точно толкова, колкото и самите вие!”

 

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …