Начало / България / Lira.bg вече може да се чете през „Magelando”

Lira.bg вече може да се чете през „Magelando”

Сайтът lira.bg вече е достъпeн на смартфоните, работещи с версия „Андроид” – чрез първото в България безплатно мобилно приложение за електронни издания „Magelando”. За достъп до него е необходимо само да се отиде на magelando.com и да се изтегли безплатна версия от Google Play.

Мобилното приложение черпи новини от 74 български медии в категориите: Lifestyle, Новини, Спорт, Бизнес, Технологии, Списания, Култура. В оригинал са представени вестници, списания, телевизии, радио и електронни сайтове – с приятен интерфейс и с оригиналните им илюстрации.

Lira.bg e на 42-ро място по четене сред всички медии и на първо в категория Култура. PDF-ът на списание „Книжарница” също е достъпен за теглене чрез приложението

Благодарение на „Magelando” потребителят може да следи последните новини в секциите, които предпочита. Приложението непрестанно ще се разширява с все повече качествени източници на информация. Така всеки ще научава това, което го интересува, преди всички. Само през последната седмица „Magelando” събра 3000 потребители.

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

224885_b

Танц с айсберга, който потопи „Титаник“

Алма Катсу ни представя книга, пълна с мистерии и обрати Вдъхновението за написването на “Дълбините” (изд. …