Начало / България / 66 участници в литературния конкурс „Перо от пеликан“

66 участници в литературния конкурс „Перо от пеликан“

66 творби на деца и младежи на възраст от 9 до 18 г. бяха получени в конкурса за есе или кратък разказ на тема „Перо от пеликан“, съобщи az-jenata.bg. В конкурса са представени 24 населени места, като най-силно са застъпени Бургас с 14 творби, Поморие – с 11 и София – с 8.

През следващите дни творбите ще бъдат оценявани от жури в състав Ирина Папанчева, Христо Димитров – Хиндо (оператор и сценарист), Жюстин Томс – водещ експерт в областта на онлайн медиите, маркетинга и PR, 19-годишната Александра Владимирова – състезател по тенис и автор на skype романа „Станислав, моя любов“, Жасмина Тачева – журналист, един от хората, които стоят зад Public Republic Junior.

Победителите в конкурса, провел се от 1 юни до 26 август, ще бъдат обявени в дните след 7 септември в сайта на проекта „Перо от пеликан“ – www.perootpelikan.net/wordpress/.

Проектът „Перо от пеликан“ представя все още непубликувания едноименен роман на Ирина Папанчева по нестандартен начин с използване на аудиовизуални средства и електронни комуникационни канали и организиране на събития и е нейна съвместна инициатива със Зорница Москова, експерт по маркетинг и комуникации.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

ows_150300441192806

Марсел Пруст – нежният принц на модернизма

Роден е преди вече 150 години Чудо е самият му живот, защото се ражда след …