Начало / България / Книга за RED HOT CHILI PEPPERS излезе на български

Книга за RED HOT CHILI PEPPERS излезе на български

В навечерието на първия концерт на RED HOT CHILI PEPPERS в България, който ще се състои тази вечер в „Арена Армеец”, издателство „Addix“ публикува книга за групата, съобщи katehizis.com.

Според анотацията „това е вълнуващата история на неразрушимата група от Ел Ей – от техните първи дни, изпълнени с много фънк, до последвалия успех като една от най-продаваните групи на Америка Въпреки пословичната си репутация на ексхибиционисти, наркомани и развратници в крайна сметка Chili Peppers не спират да издават албуми, които шокират, предизвикват и интригуват феновете им.  Някъде сред лошото поведение, промените в състава на групата и експлозивните изпълнения на живо безкомпромисната музикална цялост на Chili Peppers винаги е присъствала неотлъчно като една от техните основни бас линии – единствената константа в една хиперактивна кариера, изпълнена с неимоверно много трагедии и възходи”.

Автор на книгата е Джеф Аптър – журналист, който живее в Сидни, Австралия, и от 15 години пише за музика и поп култура. Работи в продължение на пет години като музикален редактор за австралийското издание на „Rolling Stone“.

„Историята на RED HOT CHILI PEPPERS” тук

Прочетете още

195820807

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (15 април – 21 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „Just For The Summer“ от Аби Хименес (нова в класацията) 2. …