Начало / Свят / Супермен ще има любовна връзка

Супермен ще има любовна връзка

Сеизмичната активност в света на комиксите ще се повиши, след като бе оповестено, че героите Супермен и Жената чудо ще имат любовна връзка, съобщи британският „Гардиън“, цитиран от dnevnik.bg. Първата им снимка като двойка, на която изглеждат сякаш някой им е казал „Горчиво“, вече обиколя медиите.

Романсът с потенциал да разтърси земята поставя въпроса за това какво би се случило, ако мъж със способността да премества планини си падне по жена, по-силна от Херкулес.

DC Comics смятат да разберат, като ги съберат в обновена версия на поредицата си за „Супермен“. От известната компания за комикси смятат да пренапишат голяма част от историята на супергероя, като го поставят в начална фаза и изтрият в новите си издания брака му с репортера Луис Лейн.

Сценаристът Геоф Джонс допълва, че планът им е почитателите да видят Човека стомана и амазонския войн от женски пол в прегръдките един на друг в новия им комикс Justice League номер 12, който излиза на 29 август. Така от „колеги със свръхестествени сили те ще се превърнат в могъща двойка“.

Двамата герои и преди са имали заченки на любовна авантюра, допълва „Гардиън“, но пред „Ентъртеймънт уикли“ Джонс споделя, че връзката им няма да е краткотраен флирт, а по-скоро ще се превърне в съвсем „ново статукво“.

DC смятат, че свързването им не идва от нищото, тъй като и двамата „имат огромни сърца за човешкия вид, макар и двамата същевременно да се чувстват и отчуждени от човешкото“. Освен, че изглеждат изключително добре, и двамата обикновено са принудени да крият истинското си „аз” от техните цивилни любими.

В новата корица, пусната от DC Comics, героите са вплели устни в целувка, вдъхновена от „Целувката“ на Густав Климт, допълва художникът Джим Лий.

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

118774598_5002640429762080_4006790840618526013_n

Петима руски автори за почитателите на Елена Феранте

Книгите им ще ви харесат, ако обичате стила на загадъчната италианка Ако неаполитанската тетралогия на …