Начало / Свят / Супермен ще има любовна връзка

Супермен ще има любовна връзка

Сеизмичната активност в света на комиксите ще се повиши, след като бе оповестено, че героите Супермен и Жената чудо ще имат любовна връзка, съобщи британският „Гардиън“, цитиран от dnevnik.bg. Първата им снимка като двойка, на която изглеждат сякаш някой им е казал „Горчиво“, вече обиколя медиите.

Романсът с потенциал да разтърси земята поставя въпроса за това какво би се случило, ако мъж със способността да премества планини си падне по жена, по-силна от Херкулес.

DC Comics смятат да разберат, като ги съберат в обновена версия на поредицата си за „Супермен“. От известната компания за комикси смятат да пренапишат голяма част от историята на супергероя, като го поставят в начална фаза и изтрият в новите си издания брака му с репортера Луис Лейн.

Сценаристът Геоф Джонс допълва, че планът им е почитателите да видят Човека стомана и амазонския войн от женски пол в прегръдките един на друг в новия им комикс Justice League номер 12, който излиза на 29 август. Така от „колеги със свръхестествени сили те ще се превърнат в могъща двойка“.

Двамата герои и преди са имали заченки на любовна авантюра, допълва „Гардиън“, но пред „Ентъртеймънт уикли“ Джонс споделя, че връзката им няма да е краткотраен флирт, а по-скоро ще се превърне в съвсем „ново статукво“.

DC смятат, че свързването им не идва от нищото, тъй като и двамата „имат огромни сърца за човешкия вид, макар и двамата същевременно да се чувстват и отчуждени от човешкото“. Освен, че изглеждат изключително добре, и двамата обикновено са принудени да крият истинското си „аз” от техните цивилни любими.

В новата корица, пусната от DC Comics, героите са вплели устни в целувка, вдъхновена от „Целувката“ на Густав Климт, допълва художникът Джим Лий.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

51QZyQzA83L._SX327_BO1,204,203,200_

Топ 10 на Ню Йорк Таймс (30 май – 4 юни)

Две книги от популярен журналист и автор на бестселъри привличат вниманието ни  за изминалата седмица. Дейвид …